Skip to content Skip to footer
Despre noi

ONDUCARTON este alegerea potrivită!

Dacă pentru a-ți desfășura sau dezvolta afacerea ai nevoie de ambalaje din carton, ONDUCARTON este alegerea potrivită!

Înființată în 2010, S.C. ONDUCARTON S.R.L. face parte din grupul S.C. Ambacart Grup S.R.L. Ambacart este un grup cu tradiție în producția de plăci din carton ondulat cu 2,3 și 5 straturi, ondule C, B, E, BC, BE, CE, CO2 și carton armonică (sau “Fanfold”), ondulele având lățimi de până la 2.000 mm.
Potrivite utilizării în orice domeniu de activitate, calitatea superioară și rezistența acestor plăci sunt garantate de procesul de producție care implică verificări zilnice, temeinice, în laboratorul cu care este dotat fabrica.

Având la dispoziție materia primă – cartonul – înființarea companiei S.C. ONDUCARTON S.R.L. a reprezentat un pas firesc spre diversificarea portofoliului de produse oferite. Dotată cu utilaje moderne care pot realiza până la 6.000 de cutii pe oră, ONDUCARTON produce și comercializează soluții de ambalare pentru domenii diferite de activitate – de la cel alimentar (cutii de pizza) la cel al produselor electronice, electrice și electrocasnice (cutii de depozitare și transport) și până la construcții (role de carton CO2).

Forma și dimensiunea cutiilor de carton pot fi personalizate în funcție de cerințele clienților. Cutiile ONDUCARTON – fie că sunt de pizza, depozitare, arhivare ori transport – pot fi imprimate cu mesajul, logo-ul ori numele companiei, prin tehnica “FLEXO”, cu 1 până la 4 culori. Printul devine astfel un instrument inteligent de marketing pentru promovarea rapidă și vizibilă a produselor pe care le comercializează. 

de ce sa alegi

Soluțiile de ambalare ONDUCARTON?

Fabrică modernă

construită cu investiții provenite și din proiecte europene, certificată cu standardele de calitate FSC, ISO 9001, ISO 14001;

Utilaje de ultimă generație

prevăzute cu procese stricte de control al calității;

Ambalaje rezistente, personalizabile

potrivite unei game largi de utilizări: vânzări online, mobilă, hrană pentru animale, corpuri de iluminat, etc;

Format ambalaje adaptat cerințelor tale

cutii clasice, cutii autoformabile (cu autoformare)

Peste 50 de coduri FEFCO

disponibile la comandă

Experiență în fabricarea ambalajelor

120 de tone de carton produse în fiecare lună

Termene rezonabile de livrare

până la 7 zile lucrătoare de la agrearea condițiilor tehnice și comerciale ale colaborării

Raport avantajos calitate-preț

Clienți mulțumiți

(MARAVET S.A; BM PET FOOD; KLAUSEN; IRROM INDUSTRIE; LAGUNA SERV)
Fie că ai nevoie de cutii de carton colectoare, de cutii de pizza, de transport, depozitare arhivare ori de role de carton CO2 sau carton armonică, la ONDUCARTON beneficiezi de experiența și expertiza echipei noastre de profesioniști pentru a alege cele mai potrivite soluții de ambalare pentru afacerea ta.